👈👈به جای آدامس ، کندر بجویید !!
جویدن کندر مانند آدامس ، لثه را محکم میکند و بوی بد دهان را از بین میبرد ! بعلاوه میتوانید کندر را با آب سرد بخورید، اسهال را بند می آورد و استفراغ را قطع میکند و باعث تقویت حافظه میشود !
نکات_پزشکی ——————————————————–
نان را در یخچال نگذارید🍞
👈🏻گذاشتن نان در یخچال روند بیاتشدن را سریعتر میكند.
راه پیشگیری از بیاتشدن نان، نگهداشتن آن در فریزر دردمای منفی 10 تا منفی 4 درجه سانتیگراد است🍀
نکات_پزشکی ——————————————————–
🍖🍖🍖🍖🍖
🍥مصرف همزمان ماست و گوشت در کنار هم منجر به تولید مواد هضمنشده میشود که بیشترین ضرر را به مفاصل وارد میکند، پس به نوعی مصرف دوغ با کباب نامناسب است،
نکات_پزشکی ——————————————————–
✅ درمان سینوزیت 🔺بخور آویشن بدید
☑️ چون مجرای تخلیه کننده ترشحات سینوس باز می شود و از طرف دیگر ترشحات غليظ آنها رقيق و دفع میشود.
نکات_پزشکی ——————————————————–
اين افراد با خوردن باقلا ميميرند!
محققان هشدار مي دهند باقلا ميتواند براي افراد مبتلا به اختلال ژنتيکي موسوم به G۶PD خطرناک باشد.
باقلا سرشار از مواد مغذي است که ممکن است به درمان انواع ناخوشي ها و بيماري ها کمک کند. اما خوردن مقدار زيادي از اين حبوبات مي تواند موجب بروز نفخ شکم شده و حتي در موارد شديد، مي تواند به مرگ منجر شود.
به گفته محققان مصرف باقلا براي افراد داراي اختلال «کمبود گلوکز-۶-فسفات دهيدروژناز» (G6PD) مي تواند خطرناک باشد. شايع ترين مشکل پزشکي مرتبط با G6PD، کم خوني هموليتيک است که در اين بيماري، گلبول هاي قرمز خون به سرعت نابود مي شوند.
مصرف باقلا در افراد مبتلا به G۶PD منجر به تجربه خستگي، تنگي نفس، سنگ کيسه صفرا، يرقان، و همچنين، برخي اوقات، مرگ مي شود.
اين واکنش مي تواند تنها در حالت استنشاق گرده گياه باقلا هم روي دهد که به فاويسم معروف است. سطح پايين G۶PD هم با فاويسم مرتبط است که به عواملي نظير تعداد باقلاهاي خورده شده، شدت کمبود G6PD، و ساير موارد مرتبط با سلامت فرد و محيط تاثيرگذار بر واکنش بستگي دارد.
ترکيبات موجود در باقلا در زمان هضم موجب تشديد توليد گونه هاي اکسيژن واکنشي مي شوند. اين وضعيت به معناي وجود مولکول هاي تهديدکننده بيشتر در بدن است و بدون آنزيم G6PD، گلبول هاي قرمز خون متحمل آسيب بيشتري شده و درنهايت کم خوني هموليتيک اتفاق مي افتد.
درحال حاضر هيچ درماني براي کمبود G6PD وجود ندارد.